Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Rocking in the brain 2



To Rocking in the brain κλείνει ένα χρόνο ζωής και με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους. Τους φίλους σχολιαστές, τους φίλους που κάνανε παρατηρήσεις, τους φίλους που κάνανε έστω ένα κλικ, και αυτούς που έκαναν τα πιο πολλά (Γεια σου Μάνο).
Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω αυτή τη σεζόν που έρχεται να καταφέρω έστω να απαντήσω σε σχόλια!
Θεωρώ ότι έστω και ένας να ενδιαφέρθηκε να δει κάποια από τις προτεινόμενες ταινίες ή να ακούσει ένα τραγούδι από αυτά που παρουσιάστηκαν, είναι επιτυχία. Και αν του άρεσαν , ακόμη μεγαλύτερη.
Το ταξίδι θα συνεχιστεί λοιπόν, αλλά υπάρχουν νέα δεδομένα. Ο επικείμενος ερχομός νέου μέλους στην οικογένεια , επιβάλλει αυστηρή (για να δούμε…) τρίμηνη απαγόρευση της στήλης “Its Alive”. Έτσι λοιπόν , θα χαθούν οι Kadavar στο An, το 6ο και τελευταίο (σνιφ) Rory Gallagher tribute, οι Crippled Black Phoenix για πρώτη φορά σε πιο μεγάλο χώρο (Gagarin) και ίσως και άλλα ενδιαφέροντα live του χειμώνα. Θα έχουμε όμως έναν νεαρό υποψήφιο ροκά στην παρέα, που θα είναι έτοιμος να ακούσει όλη την μουσική του κόσμου. Τι πιο όμορφο από αυτό.
Κλείνοντας, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην σύζυγο και άνθρωπο μου, που έθεσε τα θεμέλια αυτής της προσπάθειας και ήταν η γραμματειακή και καλλιτεχνική μου υποστήριξη. Δούλεψε χωρίς ωράριο και φυσικά δεν πληρώθηκε ποτέ. Επιφυλάσσομαι να την συνοδέψω στο επόμενο Live των Accept για να θυμηθούμε τα παλιά (χι).
Καλή δύναμη και καλές αναγνώσεις.

High Voltage



ΥΓ. Το νέο (και από ότι φαίνεται τελευταίο) AC/DC βγαίνει στις 28 Νοεμβρίου. Ο Malcolm λείπει όμως από την ομάδα. “Ride onbrother
ΥΓ2. Για συγκινησιακούς λόγους, η στήλη “Και  ο μήνας έχει 7” θα απουσιάσει τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου